Unatoč lockdown-u i smanjenom broju mogućih korisnika u objektu po pitanju masaža, njege i kozmetike, posla ne nedostaje, a brojni zadovoljni klijenti oduševljeni su rezultatima

Centar Zdravog Života za cilj ima poboljšanje kvalitete života korisnika na fizičkom, psihičko/ mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou uz rehabilitaciju, edukaciju, njegu, kozmetiku i pomoć. Formaliziranje ideje se sastoji od osnivanja jedinstvenog mjesta u Vinkovcima koje bi pružalo kozmetičke usluge, pomoćne djelatnosti u medicini poput masaže te usluge čuvanja zdravlja na svim razinama
“U Inkubator sam uselila 18. rujna 2020. i od samog početka premašena su sva moja očekivanja. Podrške u smislu ostvarenja moje vizije i poslovnog plana nije nedostajalo od mog useljenja u Inkubator”, rekla je vlasnica obrta Andrijana Previšić, koja je dodala kako se objekt koji vodi sastoji od medicine, alternativne medicine, njege, kozmetike i prodaje biljnih preparata.
Nakon samo pola godine rada, nedavno je odobrena i vlastita proizvodnja biljnih proizvoda Centra Zdravog života, a u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Drenovci. Tako će uskoro na tržište biti plasirani i prvi prirodni proizvodi i preparati isključivo biljnog sastava. Među njima treba izdvojiti šećernu pastu za depilaciju uz dodatne prirodne elemente koja dokazano djeluje na korijen dlake i time ju razrjeđuje i čini tanjom, a uz to vrši prirodni piling i ujedno hrani kožu. Tu je i prirodna biljna maska od lana, koprive i aloe koja definitivno čini razliku vidljivu nakon prve primjene.
“Poseban naglasak u našoj ponudi htjela bih staviti na Forever living Company, koja se uvelike razlikuje od svih dosada poznatih kompanija dodataka prehrani. Forever je stvarno nešto i ako jednom probate njihov proizvod odmah ćete osjetiti razliku, kao što sam je i ja osjetila”, ističe Previšić.

Brojni zadovoljni klijenti i korisnici biljne medicine i dodataka prehrani oduševljeni su rezultatima. Unatoč lockdown-u i smanjenom broju mogućih korisnika u objektu po pitanju masaža, njege i kozmetike, posla ne nedostaje. Klijenti imaju povjerenja i poštuju propisane epidemiološke mjere i preporuke. Naravno kako bi njihov broj bio i daleko veći u normalnim okolnostima.
“Pandemija je malo usporila poslovanje, no ipak zadovoljna sam i zahvalna klijentima koji su prepoznali naš rad i trud. U planu nam je, kada popuste mjere i kada se smiri situacija s koronavirusom, već sljedeće godine zaposliti još dvije osobe.”
No osim navedenih djelatnosti, Centar Zdravog Života, pažnju poklanja i alternativnom tehničkom dijelu medicine baziranom na kvantnoj analizi tijela, koji privlači veliko zanimanje.
“Bez velikog marketinga broj klijenata je svakim danom sve veći i veći, a svi ste dobrodošli na besplatan pregled stanja vašeg organizma. Dopustite da vas uvjerim u jednostavnost pretrage i njezino očitanje. Sve o kvantnoj analizi možete pročitati na mojoj Facebook stranici Centar Zdravog Života” – ističe Andrijana Previšić, koja najavljuje kako u bliskoj budućnosti u Centar Zdravog Života dolaze još dvije tehnologije: oscilator i binauralna. To su tehnologije s kojima će se mijenjati lokalni svijet ka boljitku zajednice, no više o tome kada zaživi u objektu.

Centar Zdravog Života, obrt za usluge, proizvodnju i trgovinu

vl. Andrijana Previšić
Godina osnivanja: 2020.

apnana310@gmail.com
@Centar-Zdravog-Života

Skip to content