Među “najmlađim” stanarima Poduzetničkog inkubatora Vinkovci je obrt za usluge proizvodnju i trgovinu, Centar Zdravog Života, vlasnice Andrijane Previšić, koja je iznimno zadovoljna smještajem i radnim okruženjem:

“Od kada sam čula za Poduzetnički inkubator Vinkovci i njegov projektni plan, moja želja je bila sudjelovati u njemu sa svojom vizijom o napretku kvalitete života ovdašnje populacije. Prepoznala sam svrhu i cilj tog projekta te sam neizmjerno zahvalna što sam postala njegov dio. U ovom kratkom razdoblju mog boravka u Poduzetničkom inkubatoru Vinkovci mogu samo reći kako su moja očekivanja ne samo ispunjena nego i uvelike nadmašena.”

Obrt Centar Zdravog Života osnovan je 10. rujna, a u vinkovački Poduzetnički inkubator uselio je samo osam dana kasnije. Trenutno je vlasnica i jedina zaposlenica, no kako ističe, posao se za sada obavlja vezanjem ugovorom o djelu za izvršavanje djelatnosti, a naknadno se planira zapošljavanje:

“Cilj je poboljšanje kvalitete života korisnika na fizičkom, psihičko/ mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou uz rehabilitaciju, edukaciju, njegu, kozmetiku i pomoć. Formaliziranje ideje se sastoji od osnivanja jedinstvenog mjesta u Vinkovcima koje bi na jednom mjestu pružalo kozmetičke usluge, pomoćne djelatnosti u medicini poput masaže te usluge čuvanja zdravlja na svim razinama.”

Centar Zdravog života u svojoj ponudi nudi: prirodnu egipatsku depilaciju lica i cijelog tijela, njegu lica i biljne preparate, zatim UV gel za nokte, kvantnu analizu tijela, nutristička savjetovanja, proizvode Forever living kompanije, kao i kozmetičke masaže.

Istraživanja su pokazala kako je masaža idealna za poboljšanje cirkulacije, opuštanje i smanjenje razine stresa. I upravo je masaža jedan od glavnih aduta obrta Centar Zdravog Života, koji u svojoj ponudi ima širok izbor kako parcijalnih, odnosno ciljanih, tako i masaže cijelog tijela:

“Leđa sudjeluju u puno pokreta ali i odražavaju način na koji držimo svoje tijelo. Ukoliko su bolovi u leđima kronični i dugotrajni, važno je u razdoblju od nekih 10 do 15 dana ponoviti tretman još barem dva puta. Na stopalima se nalaze završeci živaca koji su povezani s različitim organima u tijelu. Upravo zbog toga se masaža stopala preporuča svim osobama koje pate od nekih stanja i poremećaja. Ruke, kao i stopala ogledalo su naših organa, redovitom njegom, masiranjem i hidratizacijom održavamo i čuvamo ruke, a ujedno i stimuliramo unutrašnje organe i rješavamo se stresa. Osim što je ugodna, masaža lica vrlo je korisna metoda za pospješivanje cirkulacije i poboljšanje tonusa lica, a posljednjih godina dermatolozi tvrde kako bi trebala biti dio svačije beauty rutine.”

Klasična ‘Stress relief’ masaža uključuje masažu cijelog tijela. U ovoj masaži posebna se pažnja posvećuje području vrata i ramenog pojasa, te gornjeg dijela leđa kako bi se otklonile napetosti uzrokovane dugotrajnim sjedenjem ili stajanjem, nepravilnim držanjem, učestalim ponavljanjem jednog pokreta ili pozicije i slično.

O kvaliteti usluge najbolje govore zadovoljni klijenti, koji se vraćaju u Centar Zdravog Života, odnosno Poduzetnički inkubator Vinkovci:

“Zahvaljujem se svim sadašnjim klijentima koji su prepoznali kvalitetu i inovaciju temeljenu na većinski biljnim preparatima, te me podržali u mojoj ideji sveukupne suradničke ideje, zbog čega sam im beskrajno zahvalna. Budućim korisnicima želimo poručiti kako imamo za cilj oduševiti ih raznovrsnošću usluga i proizvoda te inovacijama koje pružamo.”

Osobna iskaznica obrta za usluge, proizvodnju i trgovinu Centar Zdravog Života

Naziv tvrtke/ obrta:
Centar Zdravog Života, obrt za usluge, proizvodnju i trgovinu, vl. Andrijana Previšić

Datum osnutka:
10. rujna 2020.

Djelatnost:
Salon za uljepšavanje, masaža

Broj zaposlenih:
Jedna osoba

Kontakt:
mobitel: 098/983 33 63
e-mail: apnana310@gmail.com

Društvene mreže:
Facebook

Leave a comment

Skip to content