U Konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Vinkovci održano je informativno predavanje za učenike ekonomske struke. Predavanju su nazočili učenici 4. a razreda Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca Vinkovci. Prije početka predavanja učenici su obišli prostore Poduzetničkog inkubatora i od stanara iz prve ruke doznali prednosti koje ovakav prostor donosi poduzetnicima početnicima.

Predavanje koje se održalo u sklopu Globalnog tjedna poduzetništva, GEW 2020. imalo je za cilj učenicima završnog razreda ekonomskog usmjerenja odgovoriti na jedno od glavnih pitanja koja si postavljaju, što nakon završetka srednje škole. Kroz zanimljivo predavanje učenicima vinkovačke ekonomske škole prezentirane su mjere koje je pripremio Hrvatski zavod za zapošljavanje, za sve one koji se odluče za samozapošljavanje.

“Sretni smo što smo ugostili učenike vinkovačke ekonomske škole, a naša vrata će im uvijek biti otvorena”, rekao je voditelj vinkovačkog Poduzetničkog inkubatora, Krunoslav Josip Čačić

Prema riječima profesorice Ike Pejanović iz Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domaca Vinkovci, predavanje “Što nakon srednje škole – Mjere HZZ-a za samozapošljavanje” pružilo je puno informacija i privuklo je veliko zanimanje okupljenih učenika.

Leave a comment

Skip to content