Obilježavajući prvu godinu svoga poslovanja, Poduzetnički inkubator Vinkovci pokrenuo je projekt jedinstven na području Hrvatske – izdavanje poslovnog glasila Inkubator VK. Primarna misao vodilja prvoga broja bila je predstaviti stanare Poduzetničkog inkubatora, ali i određeni broj tvrtki koje posluju van njega.

Ideja je promovirati gospodarstvo Vinkovaca, ali i okolice i dati mu dodatni poticaj, posebice sada u vrijeme koronakrize. Ovaj Inkubator VK samo je prvi u nizu glasila kojima ćemo vinkovačkim gospodarstvenicima, obrtnicima i OPG-ovima na zanimljiv i informativan način pokušati odgovoriti na njihova goruća pitanja i omogućiti im lakše poslovanje. Ono što još želimo postići našim glasilom je povezati poduzetnike na ovom području, kako bi lakše ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Inkubator VK je i ostat će besplatan za sve vas koji ga čitate, a mi smo ovdje za vas i spremni smo na suradnju već od sljedećeg broja. Ako imate kakvu ideju, želite li doći do informacije, hoćete doznati više o poduzetnicima s kojima želite ostvariti poslovnu suradnju ili jednostavno imate zanimljivu poslovnu priču koju želite podijeliti s ostalima, slobodno nam se javite, a mi ćemo se potruditi da obradimo temu već u sljedećem broju našeg glasila Inkubator VK.

Prelistajte časopis:

Skip to content