Digitalni marketing postaje jedno od najtraženijih područja ekonomije i najbrže je rastući oblik marketinga. U takvom izazovnom okruženju vinkovačka agencija GoAds uspješno radi već šestu godinu zaredom

Pandemija koronavirusa ukazala je na važnost ulaganja u digitalni marketing i općenito u poslovanje u virtualnom okruženju. U vrijeme kada je socijalna distanca postala “novo normalno” i kada su kontakti svedeni na minimum, veliki broj tvrtki prilagodio se novom načinu komunikacije sa svojim klijentima. Kako je poslovanje većine poslovnih subjekata preselilo na internet tako je porasla i potražnja za kvalitetnim marketinškim rješenjima. Naime, vidljivost u virtualnom svijetu je postala prioritet, baš kao i digitalni marketing bez kojeg je teško zamisliti moderno poslovanje.
I upravo je digitalni marketing područje na koje se fokusirala vinkovačka agencija GoAds d.o.o., koja je osnovana početkom 2015. godine. Od svog osnutka agencija je radila na brojnim kampanjama za klijente iz Hrvatske, Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i Australije. To i ne čudi jer je direktor agencije Vice Božić kao digitalni strateg i menadžer radio u vodećim marketinškim i medijskim agencijama te kao voditelj odjela digitalnog marketinga u Vipnetu (A1 Hrvatska). Tijekom svoje karijere radio je na brojnim digitalnim i integriranim kampanjama za domaće i inozemne klijente kao što su Unilever, HP, Coca-Cola, TELE2, Syngenta, Toyota, Podravka i druge.


“GoAds je prva specijalizirana agencija za digitalni marketing na području Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije te jedna od vodećih Google Partner agencija u Adriatic regiji. Usko smo specijalizirani za Google Ads/PPC oglašavanje, web analitiku i optimizaciju konverzija te konzalting i edukaciju u području digitalnog marketinga”, objasnio je Božić.
Tim agencije se sastoji od certificiranih Google i Facebook stručnjaka koji uspješno provode brojne digitalne kampanje za klijente kao što su AGENCY04, Schneider Electric, Syngenta, Marjan voće, Mirakul, HP, LIDER, Agrivi, Poliklinika Milojević, Implant Centar Martinko i brojne druge.
Tome treba dodati kako je Vice Božić predavač na brojnim konferencijama i poslovnim učilištima u regiji te je jedan od pokretača i predsjednik udruge VVIT, osnovane 2019. godine s ciljem promicanja i razvoja ICT sektora Vukovarsko-srijemske županije.
No vratimo se početku priče i utjecaju pandemije koronavirusa na poslovanje brojnih tvrtki u Hrvatskoj i svijetu. Digitalni marketing mnogima od njih postao je prioritet.
“Kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa ubrzala je digitalnu transformaciju poslovanja i dodatno naglasila važnost ulaganja u digitalne kanale oglašavanja i kvalitetnu online prisutnost. U tom procesu jako je važno angažirati pouzdanog partnera s iskustvom, te bi ovim putem pozvali sve tvrtke koje žele povećati prodaju uz pomoć digitalnog marketinga da nam se jave putem web stranice www.goads.hr.”, ističe Božić.
U Poduzetnički inkubator Vinkovci tim agencije GoAds je uselio u lipnju 2020. godine. Uvjetima su jako zadovoljni, jer kako ističu radi se o vizualno reprezentativnom i kvalitetnom novom prostoru u centru Vinkovaca koji će zasigurno doprinijeti razvoju poduzetništva u gradu.

Unatoč protekloj godini koju je obilježila pandemija koronavirusa, agencija GoAds s optimizmom gleda u budućnost. Tako su ciljevi i planovi agencije u nadolazećem razdoblju nastavljanje pozitivnih trendova rasta, širenje poslovanja i nova zapošljavanja.

GoAds d.o.o.

vl. Vice Božić
Godina osnivanja: 2015.

info@goads.hr
www.goads.hr
@goads.hr

Skip to content