Anita Gili svoju je tvrtku WINNING j.d.o.o. osnovala 2019. godine s ciljem da privatnim korisnicima i javnom sektoru ponudi usluge projektiranja, stručnog nadzora, konzaltinga i kompletnog vođenja projekata. Tvrtka upošljava dva ovlaštena inženjera građevine i strojarstva, a u prostor Poduzetničkog inkubatora Vinkovci uselila je u svibnju 2020. godine, odmah nakon prvog raspisanog natječaja za zakup poslovnih prostora. O poslovanju u Inkubatoru Gili kaže: „Izuzetno mi je ugodno raditi u okruženju kao što je Poduzetnički inkubator Vinkovci u kojem mi je ujedno i sjedište firme. Iznimno sam zadovoljna pruženim uslugama kao i samim djelatnicima, njihovom stručnošću, te potpori i edukacijama koju pružaju poduzetnicima. Pohvaljujem Grad Vinkovce na kvalitetno odrađenom projektu, kao i na podršci i ukazanom povjerenju. Poduzetnički inkubator pruža mnogo i samome gradu kao i nama poduzetnicima.”

Pojašnjava što ju je motiviralo na pokretanje privatnoga posla: „To je jednostavno prirodni tok ovoga zanimanja. Otvaranje vlastite tvrtke bio mi je cilj još na početku poslovne karijere. No, za uspješno privatno poslovanje potrebno je dosta prethodnog iskustva, a njega sam stjecala kroz višegodišnje radno iskustvo u privatnom sektoru. Pokazalo se da je trenutak kada sam se odlučila osamostaliti bio savršeno tempiran.”
Tvrtka WINNING j.d.o.o. funkcionira na principu da stranka – budući investitor – kompletnu uslugu izrade projekta dobije na jednome mjestu. Gili pojašnjava: „Pružamo uslugu konceptualnog rješenja od idejnog projekta do glavnog i izvedbenog projekta. Osim toga, obavljamo i poslove iz djelokruga stručnog nadzora, legalizacije i konzaltinga. Konkretno to znači da smo uz njih od ideje do dozvole u ruke, što mnogim investitorima olakšava puno toga, a štedi i vrijeme.”
Ocjenjujući poslovanje u protekloj godini, Gili kaže: „Poslovanje prošle godine bilo je zadovoljavajuće. Situacija s koronom nas je malo usporila u napredovanju kakvo smo očekivali, no zadovoljni smo postignutim”
Što se planova za budućnost tiče, najavljuje: „Kako naši djelatnici konstantno rade na edukacijama, u skorije vrijeme ćemo ponuditi usluge stalnih sudskih vještaka građevinske struke – za graditeljstvo i procjenu nekretnina, te strojarske struke – za postrojenja, radne strojeve i vozila.”

Winning j.d.o.o.

vl. Anita Gili
Godina osnivanja: 2019.

winning.vk@gmail.com

Skip to content