GDi je inovativni pružatelj primijenjenih tehnoloških rješenja, s 30 godina uspješnog rasta i više od 1.200 međunarodnih klijenata. GDi je prisutan na 16 tržišta, uglavnom u državama jugoistočne i istočne Europe, a odnedavno i u Njemačkoj i Indiji.

GDi-jeva softverska i podatkovna rješenja iz područja poslovnih procesa usmjerena su na industriju (telekomunikacije, energetika, općenito infrastruktura i druge industrije) i javnu upravu (gradovi, javne tvrtke, državne institucije), a koriste vodeće svjetske tehnološke platforme (kao što je, primjerice, vodeći svjetski GIS sustav ArcGIS američke tvrtke Esri) uz niz povezanih profesionalnih usluga, obuke i stalne dugoročne podrške koje GDi nudi. To uključuje održavanje, rad i upravljanje promjenama sustava.

GDi je poznat kao vodeća tvrtka u području sustava za podršku operacijama (OSS), sustava za podršku odlučivanju (DSS), računarstva u oblaku i geoinformacijskih sustava (GIS), za komercijalni i za javni segment tržišta. Fokus GDi-jevih proizvoda je na inteligentnom upravljanju imovinom, operacijama i resursima.

Skip to content