Otvoren je poziv za drugo izdanje programa pod nazivom Discover Vienna: Manufacturing Edition namijenjenog start-up i scale-up tvrtkama iz RIS država među kojima je i Hrvatska, a koje razvijaju inovativna rješenja u području proizvodne industrije. I ove godine EIT Manufacturing CLC East ponovno se udružuje s Vienna Business Agency kako bi i po drugi put organizirao Discover Vienna: Manufacturing Edition, ovaj put tijekom ViennaUP’22 festivala – najvećeg decentraliziranoga start-up festivala u srednjoj Europi.

Svojom inicijativom “Discover Vienna: Manufacturing Edition”, EIT Manufacturing CLC East i Vienna Business Agency daju priliku 15 start-upova i scale-upova iz zemalja srednje i istočne Europe – uključujući Austriju – da sudjeluju u petodnevnom intenzivnom programu u glavnom gradu Austrije.

Tijekom boravka u Beču, EIT Manufacturing CLC East osigurava start-up predstavnicima besplatan uredski prostor; troškove putovanja do i iz Beča kao i smještaja (osim podnositelja zahtjeva sa sjedištem u Beču). Odabrani kandidati dobivaju priliku da steknu vidljivost i međunarodni publicitet kroz pitch-anje uživo na BoostUp! East Finals događaju u okviru Manufacturing Day-a powered by EIT Manufacturing 1. lipnja 2022. Pobjednici BoostUp! East Finals će dobiti brzu ulaznicu za EIT Manufacturing deal flow za financiranje do 300.000 EUR.

Napomena: tvrtke ne smiju biti starije od osam godina i moraju imati najmanje dva člana tima. Prijavitelji moraju biti izvan faze prototipa i biti već uspješno lansirani na svom domaćem tržištu.

 Sve informacije o programu Discover Vienna: Manufacturing Edition možete pronaći na web stranici EIT Manufacturinga, a rok za prijavu je 3. svibnja 2022.

Prijavite se sada: https://www.eitmanufacturing.eu/news-media/calls/discover-vienna-manufacturing-edition-2022/

Sva pitanja vezano za program: jasmina.popovska@eitmanufacturing.eu

Informacije o programu također možete pronaći i na stranicama EITManufacturing Hub CroatiaCentra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/ i https://www.linkedin.com/.

Skip to content