Inovativni startupi krajem listopada imat će prigodu ostatku svijeta pokazati svoje projekte koji će, ako se pokažu zanimljivima, biti i nagrađeni. Naime, 29. listopada 2021. godine, po drugi put u Splitu, održat će se svjetski poznato natjecanje jedinstvenog formata “Get in the Ring”, čime se startupima pruža mogućnost internacionalizacije poslovanja i vidljivosti na globalnoj sceni. Ujedno je i za najbolje projekte osiguran nagradni fond od 300.000 kuna bespovratnih sredstava od Grada Splita.

Get in the Ring (GITR) je globalno je startup natjecanje aktivno u više od 200 gradova, koje pruža priliku inovativnim startupima u svim krajevima svijeta da dokažu svoja rješenja i doprinesu rješavanju izazova 21. stoljeća. GITR pruža potporu startupima u realizaciji njihovih projekata na način da ih dovodi u direktan kontakt s investitorima i stručnjacima kako bi im pomogli u rješavanju problema s kojima se susreću.

Ciljevi dodjele potpora su pokretanje rasta gospodarstva kroz inovativne razvojne ideje kojima se potiče i pomaže razvoj poduzetništva temeljenog na znanju i inovativnosti, stvaranje i razvoj novih proizvoda i usluga koje će startup poduzetnike bolje pozicionirati na tržištu, povećanje konkurentnosti kroz inovativne aktivnosti, te interakcija i mogućnost predstavljanja potencijalnim investitorima i međunarodnim ulagačima.

Prijave su otvorene do 17. listopada, a prijaviti se mogu svi razvojni timovi i poslovni subjekti do pet godina starosti.

Prijaviti se možete preko POVEZNICE

Za sve zainteresirane koji se žele prijaviti na događaj, a imaju pitanja i nedoumice, 4. listopada u 18 sati održat će se Get in the Ring INFO SAT, online preko Zoom platforme, a na INFO SAT se možete prijaviti preko POVEZNICE

Izvor:

Skip to content