Jedan od prvih stanara koji je svoj prostor pronašao u Poduzetničkom inkubatoru Vinkovci je obrt za proizvodnju i usluge LjuLja, vlasnice Vedrane Mišić.

“Poduzetnički inkubator se u našim planovima pojavio slučajno, ali činio se kao izvrsna prilika za početak poslovanja, tako da sam se odlučila prijaviti. Lokacija i činjenica da je prostor u potpunosti pripremljen za obavljanje proizvodne djelatnosti, za što je meni i trebao, bila je najveća prednost za mene”, objašnjava vlasnica LjuLje.

Obrt je osnovan u svibnju 2020. godine, a bavi se proizvodnjom ljuljački i drugih proizvoda za bebe i djecu. Trenutno, uz vlasnicu, u LjuLji radi još jedna zaposlenica koja izrađuje sve dijelove tkanine.

“Nadam se kako bi početkom sljedeće godine mogli zaposliti još jednu osobu, ali to će ovisiti i o razvoju epidemiološke situacije u Hrvatskoj”, otkriva svoje planove Mišić.

LjuLja je napravila prve ljuljačke od tkanine na našem tržištu, a ideja je nastala kada je vlasnica Vedrana Mišić tražila udobnu ljuljačku za svoju kćer. Nije željela plastičnu ljuljačku, a ni onu izrađenu potpuno od drveta. I tako je nastala LjuLja, hrvatski brand ljuljački za bebe i djecu.

“Materijali koje koristimo su visoke kvalitete, što nam je najvažniji čimbenik u proizvodnji jer je najbitnije da su proizvodi sigurni za korištenje. Naš brand je na tržištu odlično prepoznat i prihvaćen, kao i naši proizvodi koje smo uskladili sa zakonskim normama. Uz sve tekuće poslove smo fokusirani i na razvoj novih proizvoda koje ćemo ponuditi svojim klijentima”, ističe Mišić.

Ljuljačke su izrađene u potpunosti ručno od najkvalitetnijih materijala za maksimalnu sigurnost i udobnost, a svaki je detalj biran pomno. Zbog toga i ne čudi što su upravo LjuLjine ljuljačke natraženije ljuljačke u Hrvatskoj. Obrt LjuLja izradila je i web shop na kojem su svojim kupcima olakšali pregled proizvoda, kao i proces komunikacije, a sve u cilju nastavka pružanja ugodnog iskustva kupnje i korištenja njihovih proizvoda.

“Drago nam je što jako puno naših klijenata ne ostane na samo jednoj kupljenoj LjuLji, nego se vrate i odabiru naše ljuljačke kao dar svojim najbližima i prijateljima. To je pokazatelj njihovog zadovoljstva, a nama velika pohvala. LjuLja je poseban proizvod koji nećete pospremiti u ormar i ostaviti, zaista se dugo može koristiti i djeci nikada ne dosadi. Za svoje klijente smo uvijek ovdje kako bismo pomogli u odabiru modela ili načina postavljanja”, završila je Mišić.

Osobna iskaznica obrta za proizvodnju i usluge LjuLja:

Naziv tvrtke/ obrta:
LjuLja, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Vedrana Mišić

Datum osnutka:
14. svibnja 2020.

Djelatnost:
Proizvodnja ljuljački i drugih proizvoda za bebe i djecu.

Broj zaposlenih:
Dvije osobe

Kontakt:
mobitel: 098/ 560-095
e-mail: info@ljulja.hr

Web stranica

Društvene mreže:
Instagram
Facebook

Skip to content