Sredinom listopada 2020. godine u prostore Poduzetničkog inkubatora Vinkovci uselila se tvrtka CNC creative vlasnika Antonija Matkovića

Proizvodnja proizvoda od plastike i drva djelatnost je tvrtke koja trenutno ima dva zaposlenika, no kako potencijala i potrebe na tržištu ne nedostaje, već sada u planu je zapošljavanje još jedne osobe.
“Tvrtka se bavi proizvodnjom proizvoda od plastike i drva. Spektar proizvoda koje izrađujemo jako je širok. Prvenstveno smo fokusirani na repromaterijal, odnosno sirovinu za daljnje ukrašavanje za potrebe hobista i hobi dućana. No osim toga izrađujemo cijeli niz proizvoda za razne prigode kao što su vjenčanja, rođendani, svete pričesti, krizme, krštenja, odlazak u babinje, poslovne poklone i tako dalje. Zatim izrađujemo razni drveni inventar za kućanstvo s posebnim naglaskom na dječje sobe”, rekao nam je vlasnik tvrtke CNC creative Antonio Matković.
Dosadašnji klijenti tvrtke to svakako znaju, a poruka je za nove kako u CNC creative mogu pronaći proizvod koji je unikatan i u potpunosti personaliziran, rađen po dogovoru s naručiteljem kako bi se ispunile sve njegove želje. Na kraju klijenti mogu biti uvjereni kako će osoba kojoj je taj proizvod namijenjen zasigurno biti zadovoljna jer neće dobiti nešto napravljeno šablonski nego nešto drugačije i unikatno.
Poduzetnički inkubator Vinkovci pokazao se kao idealno okruženje za CNC creative. Zadovoljni su uvjetima i posebno ističu susretljivost zaposlenika koji su im dostupni uvijek za bilo kakav upit i rješavanje svakog problema.

“Naša je preporuka za sve početnike ukoliko nemaju mogućnost rada u vlastitom prostoru da se odluče za ovu opciju. Svakako tome doprinosi i okruženje ostalih djelatnika iz drugih tvrtki, te u kontaktu i s njima uvijek doznajete nešto novo što i vama može koristiti”, poručuju iz CNC creative.
Tvrtka je osnovana 12. listopada u godini koju je obilježila pandemija koronavirusa. Godina je to koja je bila izazovna za sve poduzetnike, posebice za one koji su tek započeli s poslom. Neizvjesnost koju je prouzročio COVID-19 na svjetskoj razini ostavila je traga i na poslovanje CNC creative.
“2020. godina obilježena koronavirusom sigurno nas je na određeni način unazadila jer teško je odlučiti se na neka nova ulaganja s obzirom na situaciju u kompletnom gospodarstvu na globalnoj razini, sigurno je na neki način dotakla svakog obrtnika.
No, unatoč kompletnoj situaciji uspjeli smo opstati baš iz razloga što su nas naši klijenti prepoznali kao posebne na tržištu.”
COVID-19 obilježio je i početak 2021. godine, no bez obzira na neizvjesnu budućnost i otežano poslovanje u CNC creative optimistični su u najavama novih projekata.
“Svakodnevno radimo na novim projektima i u kontaktu s našim klijentima pokušavamo ponuditi tržištu nešto novo.
Nadamo se kako dobrim idejama možemo iznaći rješenje za trenutnu situaciju dok iščekujemo da sve ovo bude u prošlosti”, optimističan je na kraju Matković.

CNC creative j.d.o.o.

vl. Antonio Matković
Godina osnivanja: 2020.

cnc.creative@yahoo.com
@DecoupageBUBA

Skip to content