Tvrtka TerraCibalae Nova, vlasnika Tomislava Mustapića, stanar je Poduzetničkog inkubatora Vinkovci od lipnja 2020. godine.

“Odlučili smo se za inkubator da možemo upravljati poslovanjem sa jednog mjesta, prednosti su kompletna infrastruktura, potpuno opremljeni moderni prostor sa svim pratećim sadržajima. Iznimno smo zadovoljni suradnjom sa svim djelatnicima inkubatora, prvenstveno njihovom pristupačnošću i pomoći u rješavanju tekućih poslova na dnevnoj bazi, razumijevanju naših potreba i udovoljavanju istih”, podijelio je s nama svoje dojmove o Poduzetničkom inkubatoru Vinkovci, Tomislav Mustapić.

Tvrtka TerraCibalae Nova je osnovana u studenom 2018. godine s jedinstvenom namjerom uzgoja egzotičnog voća i povrća. Nakon toga je doživjela jak start-up i proširila svoje segmente poslovanja. Danas se tvrtka bavi s nekoliko djelatnosti: priprema i usluživanje hrane, Catering, Produženi boravak “Regoč”, Sala za svatove “Valentino”, te otkup i proizvodnja egzotičnog voća i povrća.

“Naše poslovanje ima čvrste temelje – imamo raznovrsnu ponudu proizvoda, poslujemo u više segmenata, u kojima se gotovo svatko može prepoznati. Redovno pratimo trendove u svim našim djelatnostima i izvan njih kako bismo osigurali razvoj svih potencijala koji će nam omogućiti da budemo konkurentni i prepoznatljivi na tržištu”, ističe Mustapić.

Trenutno TerraCibalae Nova ima 12 zaposlenih, a u planu je do kraja sljedeće, 2021. godine, zaposliti još tri osobe. Inače tvrtka Terra Cibalae posluje u više segmenata i ukupno ima 36 djelatnika. Kupci su ključ naših poslovnih uspjeha, kaže Mustapić i dodaje kako postupajući odgovorno i u skladu s načelima održivosti, upravo oni, sa zaposlenicima stvaraju novu vrijednost.

“Stvorili smo radno okružje koje zaposlenike potiče da budu najbolji što mogu biti, kako bi Vi dobili i više nego očekujete. Svjesni smo da su za naš dugoročni poslovni uspjeh ključni zadovoljni kupci i motivirani zaposlenici koji djele misiju i vrijednost naše tvrtke. Pokazali smo da znamo kako privući, razvijati, zadržati i u poslovanje uključiti talentirane zaposlenike koji će u budućnosti rukovoditi našim poslovanjem. Pritom uvijek nastojimo biti još bolji. Svakim danom učimo, stvaramo, kreiramo i trudimo se sami sebi postavljati ljestvicu više. Imamo strogo razvijena etička i moralna pravila po kojima naši djelatnici surađuju s kupcima, povezuju se s lokalnim zajednicama i pritom donose osmijeh na lica onih koji konzumiraju naše proizvode”, na kraju naglašava vlasnik tvrtke TerraCibalae Nova, Tomislav Mustapić.

Osobna iskaznica tvrtke Terracibalae Nova j.d.o.o.:

Naziv tvrtke/ obrta:
Terracibalae Nova j.d.o.o., vl. Tomislav Mustapić

Datum osnutka:
20. studenog 2018.

Djelatnosti:
priprema i usluživanje hrane
Catering
Produženi boravak “Regoč”
Sala za svatove “Valentino”
otkup i proizvodnja egzotičnog voća i povrća

Broj zaposlenih:
12 zaposlenika

Kontakt:
mobitel: 095/ 863-4605
e-mail: terracibalae@gmail.com

Web stranica:
terracibalae.hr

Leave a comment

Skip to content