Tvrtka TerraCibalae Nova trenutno ima 15 zaposlenih, a u planu je i daljnje širenje, no to će naravno ponajviše ovisiti o epidemiološkim mjerama i preporukama koje često ne idu na ruku ugostiteljima

Sve prednosti Poduzetničkog inkubatora Vinkovci odlučila je od lipnja 2020. godine koristiti tvrtka TerraCibalae Nova, vlasnika Tomislava Mustapića. Osnovana u studenom 2018. godine s jedinstvenom namjerom uzgoja egzotičnog voća i povrća ubrzo je doživjela jak start-up i proširila svoje segmente poslovanja.
“Odlučili smo se za inkubator da možemo upravljati poslovanjem s jednog mjesta, prednosti su kompletna infrastruktura i potpuno opremljeni moderni prostor sa svim pratećim sadržajima. Iznimno smo zadovoljni suradnjom sa svim djelatnicima inkubatora, prvenstveno njihovom pristupačnošću i pomoći u rješavanju tekućih poslova na dnevnoj bazi, razumijevanju naših potreba i udovoljavanju istih”, podijelio je s nama svoje dojmove o Poduzetničkom inkubatoru Vinkovci, Tomislav Mustapić.
TerraCibalae Nova bavi se s nekoliko djelatnosti. Uz restoran Faustina koji se nalazi u Poduzetničkom inkubatoru, tu su još i priprema i usluživanje hrane, catering, Produženi boravak “Regoč”, Sala za svatove “Valentino”, te otkup i proizvodnja egzotičnog voća i povrća. Poslovanje dakle ima čvrste temelje uz raznovrsnu ponudu proizvoda u više segmenata, u kojima se gotovo svatko može prepoznati.
“Budući kako smo mi relativno “mladi i novi” na tržištu, jako smo zadovoljni našom trenutnom pozicijom. Uvijek, kako u životu, tako i u poslovanju, treba težiti ka boljem te vođeni time nastojimo izgraditi brend po kojem ćemo u dogledno vrijeme biti nadaleko poznati.
Trendove u svim djelatnostima i izvan njih prate redovno, te na taj način osiguravaju razvoj svih potencijala koji omogućuju konkurentnost i prepoznatljivost na tržištu. I upravo je poslovanje u više segmenata omogućilo tvrtki da lakše prebrodi prošlu izazovnu godinu, posebice za ugostitelje.
“Prošla godina je svakako bila puno izazova, no unatoč tome mnogočemu novome nas je i poučila. Bolje smo sagledali sve rizike koji nam prijete u našem poslovanju kao i što trebamo još dodatno razvijati i poboljšavati”, ističe Mustapić.
TerraCibalae Nova trenutno ima 15 zaposlenih, a u planu je i daljnje širenje, no to će naravno ponajviše ovisiti o epidemiološkim mjerama koje često ne idu na ruku ugostiteljima.
“U našem poslovnom planu je zapisano proširenje, no plan je donesen prije pandemije koronavirusa i otežanog poslovanja. Pokušat ćemo ga provesti, ali svakako moramo pratiti situaciju i po potrebi korigirati. Prilagođavamo se i situaciji i potrebama tržišta, svakodnevno osluškujemo što se novo traži i kako i na koji način te novitete implementirati. Shodno svemu prethodno navedenom, planirana su i nova zaposlenja, no kada i koliko, to nam je zaista teško u ovome trenu odgovoriti.”
Tvrtka, kako smo već rekli, posluje u više segmenata i ukupno ima 36 djelatnika. Kupci su ključ poslovnih uspjeha, kaže Mustapić i dodaje kako postupajući odgovorno i u skladu s načelima održivosti, upravo oni, sa zaposlenicima stvaraju novu vrijednost.
“Stvorili smo radno okružje koje zaposlenike potiče da budu najbolji što mogu biti, kako bi Vi dobili i više nego očekujete. Svjesni smo da su za naš dugoročni poslovni uspjeh ključni zadovoljni kupci i motivirani zaposlenici koji djele misiju i vrijednost naše tvrtke. Pokazali smo da znamo kako privući, razvijati, zadržati i u poslovanje uključiti talentirane zaposlenike koji će u budućnosti rukovoditi našim poslovanjem. Pritom uvijek nastojimo biti još bolji. Svakim danom učimo, stvaramo, kreiramo i trudimo se sami sebi postavljati ljestvicu više. Imamo strogo razvijena etička i moralna pravila po kojima naši djelatnici surađuju s kupcima, povezuju se s lokalnim zajednicama i pritom donose osmijeh na lica onih koji konzumiraju naše proizvode”, na kraju naglašava vlasnik tvrtke TerraCibalae Nova, Tomislav Mustapić.

 

Terracibalae Nova j.d.o.o

vl. Tomislav Mustapić
Godina osnivanja: 2020.

terracibalae@gmail.com
www.terracibalae.hr
@catering.faustina

Skip to content