Ljuljačke za djecu izrađene su ručno s puno ljubavi i pažnje, od najkvalitetnijih materijala, pa stoga i ne čudi kako su vrlo brzo prepoznate na hrvatskom tržištu

LjuLja ljuljačke su hrvatski brand ljuljački dizajniranih za bebe i djecu. Radi se o prvim ljuljačkama od tkanine na našem tržištu, a ideja je nastala kada je vlasnica Vedrana Mišić tražila udobnu ljuljačku za svoju kćer. Nije željela plastičnu, a ni onu izrađenu potpuno od drveta. Obrt je osnovan u svibnju 2020. godine, primarno se bavi proizvodnjom ljuljački, ali i drugih proizvoda za bebe i djecu.
“Od hobija, iz domaće radinosti naša je mala proizvodnja prerasla u pravi posao i sada možemo reći da izrađujemo najtraženije ljuljačke u Hrvatskoj, što nas čini izuzetno ponosnima. Materijali koje koristimo su visoke kvalitete, jer je najvažnije da su proizvodi sigurni za korištenje, ali i udobni. Za izradu koristimo tkanine s OEKO TEX Standard certifikatom, drvo bukve zbog svoje čvrstoće i uže s najvećom nosivosti. Ljuljačke su izrađene u potpunosti ručno, a svaki je detalj biran pomno”, ističe Mišić.
LjuLja izrađuje nekoliko različitih modela ljuljački koje se razlikuju po tome za koji su uzrast djeteta ili po načinu korištenja. Brand je na tržištu odlično prepoznat i prihvaćen od strane roditelja te baka i djedova. Najbolji dar za rođendane, krštenja i slično LjuLja ljuljačke su namijenjene za korištenje u zatvorenom prostoru, ali svakako se mogu koristiti i u vanjskom prostoru. Jedino se ne preporučuje da se ostavi dugo na suncu i kiši ako želite da izgleda lijepo kao prvog dana.
“Krajem srpnja prošle godine smo ostvarili svoj veliki san, a to je vlastiti web shop kojim smo olakšali svojim kupcima odabir modela i dezena ljuljačke te je sam proces kupnje postao puno lakši. Poslovanje je u početku funkcioniralo samo kao ‘izrada po narudžbi’, potražnja je bila jako velika i nismo mogli zadovoljiti sve potrebe tržišta. Zapošljavanjem i nabavkom industrijskih strojeva smo ubrzali i olakšali proizvodnju, a strateški se fokusirali na manji izbor boja i dezena te na izradu veće količine ‘gotovih kombinacija’ čime smo uspjeli stvoriti zalihu pa su sada sve naše ljuljačke dostupne odmah”, rekla je Mišić i dodala kako čekanja na izradu nema, a rok dostave je tri do pet dana.

Znajući želje svojih kupaca, uz gotove kombinacije u web shopu, LjuLja je ponudila i opciju da kupci sami slože svoju kombinaciju i da personaliziraju ljuljačku na samoj web stranici što je odlično prihvaćeno. Nakon što kupac pripremi personaliziranu ljuljačku, istu izrađuje moderni računalni stroj za vezenje koji je nabavljen početkom ove godine, a to je bio jedan od razloga zbog kojeg je broj narudžbi udvostručen. Zbog velikog porasta prodaje LjuLja je u procesu proširivanja tima te vjeruju kako će ova godina, iako izazovna i nesigurna, biti uspješna.
“Drago nam je što jako puno naših klijenata ne ostane na samo jednoj kupljenoj LjuLji, nego se vrate i odabiru naše ljuljačke kao dar svojim najbližima i prijateljima. To je pokazatelj njihovog zadovoljstva, a nama velika pohvala. LjuLja je poseban proizvod koji nećete pospremiti u ormar i ostaviti, zaista se dugo može koristiti i djeci nikada ne dosadi. Za svoje klijente smo uvijek ovdje kako bismo pomogli u odabiru modela ili načina postavljanja”, završila je Mišić.

LjuLja, obrt za proizvodnju i usluge

vl. Vedrana Mišić
Godina osnivanja: 2020.

info@ljulja.hr
www.ljulja.hr
@LjuLja.ljuljacke

Skip to content